Predstavitev knjige: Blender 3D za začetnike

Predstavitev knjige: Blender 3D za začetnike

31.08.2016 | Avtor: Peter Krebelj

Če imate smisel za oblikovanje, željo po 3D modeliranju in animiranju, potem si le vzemite čas in prelistajte knjigo. Gotovo boste našli nasvete, prikaz dela in še kaj, kar vam bo pomagalo vstopiti v 3D svet in kar vam bo pomagalo, da se boste programa Blender lotili bolj resno.

Dandanes je 3D modeliranje že zelo razširjeno. Ni potrebno vložiti prav veliko časa ali truda, da naletimo na 3D model, animacijo ali kakšno drugačno stvaritev. Orodja za 3D modeliranje se uporabljajo tako v svetu novic za prikaz in simulacijo nekega dogodka, za izdelavo iger, risanih serij ali naprednih 3D objektov.  

V kolikor vas karkoli od tega pritegne, potem ste zagotovo eden tistih, ki vas veseli 3D oblikovanje in spremljanje razvoja na tem področju.

Pomembno je poudariti, da je Blender močno orodje, ki se od ostalih razlikuje predvsem v tem, da je dobro, a kljub vsemu brezplačno. Prav ste prebrali, gre za popolnoma brezplačno orodje, ki je podprto s programskim jezikom python, katerega osnove smo že spoznali skozi knjigo python 3 za začetnike. Licenca GNU nam omogoča pregled kode in tudi nadaljnji razvoj okolja.

Še najbolje pri vsem skupaj pa je to, da lahko izdelamo popolnoma profesionalne izdelke, kot bi to storili s podobnimi produkti kot so 3D Max, Maya 3D in podobni. Ne verjamete? Priporočam vam, da si vzamete nekaj trenutkov in preverite končne Blender izdelke, ki so nastali s tem programom in videli boste, da program ni zgolj ena izmed izbir, temveč je zelo dobra alternativa plačljivim produktom.

Več o knjigi > Blender 3D za začetnike / Peter Krebelj


Ključne besede: Blender Python računalništvo programi 3D modeliranje programiranje Slikanica prinaša zgodbico o štirih Marsovčkih, ki se med počitnicami odpravijo na poučno in zabavno raziskovanje prostranega vesolja ...
Grenko sladka mikropoezija
V knjigi Uresniči svoje želje je nekaj najučinkovitejših učenj, ki vam bodo pomagala v vsakdanjem življenju
Ta izjemna knjiga vsebuje 23 nadvse navdihujočih poglavij, ki bralca motivirajo in vzpodbujajo k finančni svobodi
vaš e-mail naslov

Mavrični mesečnik
Knjižne novice
Vse izvira iz ljubezni in vse se vanjo vrača.

Jože Urbanija