Novosti na slovenskem knjižnem trgu

Novosti na slovenskem knjižnem trgu

14.08.2017 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik
"Knjižne novosti 2017."


Pri založbi Atelje Doria so izdali ilustrirano pesniško zbirko Feniks, priročnik za učenje Samoregulativni mehanizmi, knjigo o kitih Kiti, nežni velikani, slikanici Marsovčki na počitnicah in Ko pride poletje, ter pesniško slikanico S pesmico jutro zbudim.

 

 

Julia Doria Feniks - Grenko sladka mikropoezija

V pesniški zbirki Feniks se prepletajo misteriji vesolja, mikropoezija in haiku. Ljubitelji poezije bodo v pesniški zbirki Feniks našli 54 mikropoezij, ki tankočutno pletejo niti med živalskim svetom, naravo, misteriji življenja ter ilustracijo.

Novosti na knjižnem trgu, pesniška zbirka Feniks
 

Julia Doria Samoregulativni mehanizmi - Učenje je življenje


Priročnik, ki bo prav prišel vsakomur, ki mu učenje predstavlja življenjski izziv. Življenje je polno nalog, ki zahtevajo samoreguliranje. Zmožnost samoreguliranja človeku omogoča prilagajanje. Spretnosti regulacije ali pomanjkanje le-teh so vir zaznavanja osebnega delovanja, ki izhaja iz zavedanja samega sebe.

 

Novosti na knjižnem trgu, Samoregulativni mehanizmi

 

Živa Viviana Doria Kiti, nežni velikani : ilustrirana knjiga o kitih

Velika ilustrirana knjiga o kitih predstavlja največje izmed kitov in prinaša veliko zanimivosti in dejstev iz življenja kitov. Privlačne ilustracije vam bodo med drugim predstavile sinjega kita, biskajskega kita, bele kite, prehrano zobatih in vosatih kitov in še marsikaj. Knjiga Kiti, nežni velikani je namenjena otrokom, mladostnikom in odraslim, ter bo razveselila vsakega ljubitelja teh mogočnih morskih sesalcev.
Kiti veljajo za ene najbolj ogroženih živali na Zemlji, zato je prav, da se spoznamo z njimi.


Novosti na knjižnem trgu, Kiti nežni velikaniJulia Doria Marsovčki na počitnicah

Glavni junaki otroške slikanice Marsovčki na počitnicah so seveda Marsovčki. Štirje nadobudni Marsovčki so pravkar zaključili šolsko leto in pričele so se počitnice. Le kam se Marsovčki odpravijo na počitnice?

 

Novosti na knjižnem trgu, Marsovčki na počitnicah

 

 

Živa Viviana Doria Ko pride poletje

Otroška slikanica Ko pride poletje predstavlja poletje, modro kot morje. Prvoosebna lirična pripoved nas popelje med tiste preproste trenutke, ki jih otroci (pa tudi odrasli) doživljamo v poletnih mesecih.

Novosti na knjižnem trgu, Ko pride poletje
Živa Viviana Doria S pesmico jutro zbudim


Slikanica otroških pesmic S pesmico jutro zbudim prinaša avtorske slovenske pesmice, v katerih nastopajo ježki, zajčki, kit, lisica, pa tudi dežek in veter. S pesmicami si predšolski otroci bogatijo besedišče in spoznavajo ritem jezika.

Novosti na knjižnem trgu, S pesmico jutro zbudim
Ključne besede: novosti knjižne novosti 2017 knjižni trg založba Atelje Doria knjige knjige na trgu domače knjižne novosti poezija pesmice za otroke slikanice  Vesoljček Pi in njegove dogodivščine
Vse okoliščine, 'usoda' in 'sreča' so zunanje in če jih človek ne more vedno spremeniti, jih lahko vedno premaga.
Priročnik za uporabnike operacijskega sistema Windows 10
Psička Pia se zelo rada sprehaja po gozdu. Poleg gozdnih živalic se med visokimi drevesi skriva nekaj, kar naravnost obožuje: sočni gozdni sadeži!
vaš e-mail naslov

Mavrični mesečnik
Knjižne novice
Pokaži mi moža s tetovažo in pokazal ti bom moža z zanimivo preteklostjo.

Jack London